KUNSTBRYGGERIET
HISTORIE & BAGGRUNDKUNSTBRYGGERIET FAR & SØN

 

KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN ER ET DANSK BRYGHUS
SITUERET I MARITIME OG NATURSKØNNE SVENDBORG, (Sydfyn, DK).

VI UDVIKLER OG PRODUCERER HÅNDBRYGGET ØL OG ANDRE KVALITETSDRIKKE MED
FOKUS PÅ DET GODE HÅNDVÆRK, RÅVAREKVALITET OG UNIKKE SMAGSOPLEVELSER.

VORES ØL OG DRIKKEVARER ER SPECIELT UDVIKLET OG RAFFINERET
TIL AT HARMONERE OPTIMALT MED FORSKELLIGE TYPER AF MAD,
MEN KAN SELVFØLGELIG OGSÅ NYDES SELVSTÆNDIGT.

 
kunstbrygeriet_F&S2.jpg
 

KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN
Baggrund
SVENDBORG (DK)

 

Kunstbryggeriet Far & Søn har siden foråret 2015 haft til huse i en RUSTIK OG hyggelig baggård til et ældre byhus i Svendborg (SYDFYN, DK). I FORLÆNGELSE AF BRYGGERIET OG BRYGLABORATORIET FINDER DU OGSÅ VORES ADMINISTRATIVE KONTOR OG ØLSMAGNINGSLOKALER. 

Bryggeriets sortiment består til dels af vores faste øl, sæson bryg og mere EKSPERIMENTERENDE øl, der kun vil blive lavet I BEGRÆNSET ANTAL.

Vi brygger i små "batches", der gør det muligt for os, at realisere vores ideer, så forvent mere end bare et standardsortiment!

Kunstbryggeriet Far & Søn er båret af at der skal være plads til leg og eksperimenter. Derfor skal der være RUM til at nytænke det bestående, og til at udtænke og afprøve vores idéer!

Hos Kunstbryggeriet Far & Søn tror vi på "det gode øl", og arbejder for at kunne give smagsoplevelser, der sætter sig fast, således LYSTEN PÅ MERE MELDER SIG.

I 2016 KOM VORES RESTAURANT TIL VERDEN. KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN HAVDE SVENDBORGS MEST AFSLAPPEDE RESTAURANT, HVOR VI SKABTE UFORMELLE RAMMER OM DEN KULINARISKE OPLEVELSE I SAMSPIL MED VORES FORSKELLIGE øl. VI HAVDE NATURLIGVIS EN SÆRLIG INTERESSE FOR KOMBINATIONEN AF ØL OG MAD. DERFOR SERVEREDE VI SMÅRETTER, med øl til.

Undervejs opdagede vi at der var stærk efterspørgsel for et velsmagende kvalitetsprodukt til de gæster, der ønskede et alkoholfrit alternativ, uden den kulhydratmæthed som most giver og uden den sødme og kulsyre sodavand har. 

VI SATTE OS FOR AT UDFORDRE OG UDFORSKE, OG ER I DAG STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE ET LANGT MERE SMAGFULDT ALTERNATIV TIL DE GÆNGSE HYLDEVARER.

Økologisk - Fermenteret - Alkoholfri
FiZZ by BoRino

Vi tror på de gode råvarer og det gode håndværk. Vi producerer i egne rammer i Svendborg.
Vores produkter er baseret på rene og økologiske råvarer. Alle vores varianter er økologiske, og bærer både det danske Ø-mærke (Statskontroleret Økologisk) og EU's økologiske mærke, som garanterer økologisk-tro forarbejdning og produktion.

Produkterne er velegnede til som et alkoholfrit alternativ til mad eller nyd den som forfriskning med is. FiZZ by BoRino kan med stor fordel også bruges som mixers til din favorit alkohol.

Drikkevarer til mad, eller mad til drikkevarer ligger vores hjerte nært Og vores produkter er specielt udviklet til at underbygge gastronomien, uanset om det er på restaurantplan eller i dit eget køkken. 

SAMARBEJDE · PRODUKTUDVIKLING
SMAGSLAB & UDVIKLINGSHUS
KONTAKT OS GERNE UFORPLIGTENDE I FORHOLD TIL BRYGEKSPERTISE, FOREDRAG, KONSULenthjælp ELLER ANDET  I FORHOLD TIL BRYGning, PRODUKTFORÆDLING & UDVIKLING. VI KAN OGSÅ HJÆLPE MED FAGLIGHED OG KNOWHOW INDENFOR ØKOLOGISK/GRØN/BÆREDYGTIG PRODUKTION & FORARBEJDNING.

KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN
TELEFON
T1 (+45) — 60704321
T2 (+45) — 26849355
EMAIL
KUNSTBRYGGERIET@GMAIL.COM

"Far" |  Bo Rino Christiansen

"Far" | Bo Rino Christiansen

FAR & SØN |  Bo Rino Christiansen/"FAR" Fabian Xander NørregaarD /"SØN"

FAR & SØN |
Bo Rino Christiansen/"FAR"
Fabian Xander NørregaarD /"SØN"

 
 
fr&sn2.jpg

ET KUNST ETHOS
FORTOLKET SOM ØLBRYG

BAGGRUND & HISTORIE

 

Kunstbryggeriet Far & Søn blev grundlagt i Den Selvforsynende Landsby i Hundstrup i marts 2010. Her startede bryggeriet op som lige dele bryggeri og kunstprojekt. Kunsten i form af digte, lyrik og malerier blev fortolket i øl, og præsenteret så forskellige steder som Byens Lys, Johannes Larsen Museet, SAK Kunstbygning og SVENDBORG BIBLIOTEK. Udover kunstprojektet ”Øl, mad og digte” er det foreløbigt blevet til 41 kunstværker. Kunstværkerne har undertiden krævet atypiske ingredienser som: ål, svinekoteletter, brystmælk og kønshår. Vil man tolke kunsten over i øllet, så må man lege med på kunstens betingelser & PRÆMISSER.

Undervejs er det også blevet til et væld af almindelige bryg, der har skabt grundlaget for flere af de øl man i dag finder i Kunstbryggeriet Far & Søns sortiment. De eksperimenter og erfaringer, der undervejs er blevet gjort med blandt andet hø—øl, ekstrakter, gær og urter, har givet en masse muligheder for at Kunstbryggeriet Far & Søn kan byde ind med noget nyt og SPÆNDENDE.

 
fr&sn3.jpg