KunstBRYGGERIET FAR & SØN
HÅNDBRYGGET ØL

Kunstbryggeriet Far & Søn har siden foråret 2015 haft til huse i en hyggelig baggård til et ældre byhus i Svendborg.

Bryggeriets sortiment består til dels af vores faste øl, som man løbende også vil kunne finde i anderledes udgaver, samt bryg, der kun vil blive lavet én gang.

Vi brygger i små batches, der gør det muligt for os, at realisere vores ideer, så forvent mere end bare et standardsortiment.

Kunstbryggeriet Far & Søn er båret af, at der skal være plads til leg og eksperimenter. Derfor skal der være plads til at nytænke det bestående, og til at udtænke og afprøve vores idéer.

Hos Kunstbryggeriet Far & Søn tror vi på det gode øl, og arbejder for at kunne give vores kunder og gæster smagsoplevelser, der sætter sig fast, således at I får lyst til at vende tilbage til vores øl.

I 2016 kom vores restaurant til verden. Kunstbryggeriet Far & Søn havde Svendborgs mest afslappede restaurant, hvor vi skabte afslappede og uformelle rammer om den kulinariske oplevelse. Vi havde naturligvis en særlig interesse for kombinationen af øl og mad. Derfor serverede vi småretter, så folk selv kunne sammensætte deres menu. Restauranten blev lukket ned i december 2017, så vi kunne fokusere på vores BRYGGERI OG engros del.

I 2017 har vi udvidet med BRYGKOMPAGNIET Tro · Håb & Sodavand. 
Visionen er at skabe kvalitetssodavand til det voksne publikum.  

Det voksne publikum fordi Tro, Håb & Sodavands sodavand er fermenterede, og derfor indeholder op til 1% alkohol. At fermentere sodavandene skaber en blidere brus og giver et naturligt produkt. Og hos Tro, Håb & Sodavand vil vi gerne lave ægte produkter.

Vi tilstræber at bruge lokale råvarer, årstidsbestemte råvarer og økologiske råvarer, hvor det er muligt. Uden at vi dog har gjort det til et dogme.

Vi vil nemlig hellere jagte gode råvarer end vi vil jagte økostempler.

 "Far" |  Bo Rino Christiansen

"Far" | Bo Rino Christiansen

 

Forhistorie
ET KUNSTPROJEKT PARRET
MED BRYGKUNSTEN

Kunstbryggeriet Far & Søn blev grundlagt i Den Selvforsynende Landsby i Hundstrup i december 2010. Her startede bryggeriet op som lige delt bryggeri og kunstprojekt. Kunsten i form af digte, lyrik og malerier blev fortolket i øl, og præsenteret så forskellige steder som Byens Lys, Johannes Larsen Museet, SAK Kunstbygning og BIBLIOTEKET. Udover kunstprojektet ”Øl, mad og digte” er det foreløbigt blevet til 41 kunstværker. Kunstværkerne har undertiden krævet atypiske ingredienser som: ål, svinekoteletter, brystmælk og kønshår. Vil man tolke kunsten over i øllet, så må man lege med på kunstens betingelser.

Undervejs er det også blevet til et væld af almindelige bryg, der har skabt grundlaget for flere af de øl man i dag finder i Kunstbryggeriet Far & Søns sortiment. De eksperimenter og erfaringer, der undervejs er blevet gjort med blandt andet høøl, ekstrakter, gær og urter, har givet en masse muligheder for at Kunstbryggeriet Far & Søn kan byde ind med noget nyt.