KUNSTBRYGGERIET
HISTORIE & BAGGRUND



KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN

 

KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN ER ET DANSK BRYGHUS
SITUERET I MARITIME OG NATURSKØNNE SVENDBORG, (Sydfyn, DK).

VI UDVIKLER OG PRODUCERER HÅNDBRYGGET ØL OG ANDRE KVALITETSDRIKKE MED
FOKUS PÅ DET GODE HÅNDVÆRK, RÅVAREKVALITET OG UNIKKE SMAGSOPLEVELSER.

VORES ØL OG DRIKKEVARER ER SPECIELT UDVIKLET OG RAFFINERET
TIL AT HARMONERE OPTIMALT MED FORSKELLIGE TYPER AF MAD,
MEN KAN SELVFØLGELIG OGSÅ NYDES SELVSTÆNDIGT.

 
kunstbrygeriet_F&S2.jpg
 

KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN
HÅNDBRYGGET ØL
SVENDBORG (DK)

 

Kunstbryggeriet Far & Søn har siden foråret 2015 haft til huse i en RUSTIK OG hyggelig baggård til et ældre byhus i Svendborg (SYDFYN, DK). I FORLÆNGELSE AF BRYGGERIET OG BRYGLABORATORIET FINDER DU OGSÅ VORES ADMINISTRATIVE KONTOR OG ØLSMAGNINGSLOKALER. 

Bryggeriets sortiment består til dels af vores faste øl, som man AFHÆNGIG AF SÆSON, OGSÅ løbende VIL kunne finde I anderledes udgaver, samt KUNTbryg EKSPERIMENTER, der kun vil blive lavet én gang OG I BEGRÆNSET ANTAL.

Vi brygger i små "batches", der gør det muligt for os, at realisere vores ideer, så forvent mere end bare et standardsortiment!

Kunstbryggeriet Far & Søn er båret af at der skal være plads til leg og eksperimenter. Derfor skal der være RUM til at nytænke det bestående, og til at udtænke og afprøve vores idéer!

Hos Kunstbryggeriet Far & Søn tror vi på "det gode øl", og arbejder for at kunne give smagsoplevelser, der sætter sig fast, således LYSTEN PÅ MERE MELDER SIG.

I 2016 KOM VORES RESTAURANT TIL VERDEN. KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN HAVDE SVENDBORGS MEST AFSLAPPEDE RESTAURANT, HVOR VI SKABTE UFORMELLE RAMMER OM DEN KULINARISKE OPLEVELSE I SAMSPIL MED VORES FORSKELLIGE BRYGVARIANTER. VI HAVDE NATURLIGVIS EN SÆRLIG INTERESSE FOR KOMBINATIONEN AF ØL OG MAD. DERFOR SERVEREDE VI SMÅRETTER, SÅ FOLK SELV KUNNE SAMMENSÆTTE DERES MENU SAMMEN MED VORES SORTIMENT AF ØL VARIANTER. VI VALGTE AT LUKKE RESTAURANT NED I DECEMBER 2017, SÅ VI KUNNE ØGE VORES FOKUS PÅ VORES SPECIAL BRYG OG ENGROS PRODUKTIONSDEL.

Drikkevare til mad, eller mad til drikkevare er stadigvæk det der ligger vort hjerte nærmest, Og vores DRIKKEVARE produkter er specielt udviklet til at underbygge DE gastronomiske kunster, uanset om det er på restaurantplan eller i dit eget køkken.

BRYGMETODE & PROCES
KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN BRYG METODER ER BASERET PÅ EN "REVIVAL"  AF TIDLIGERE TIDERS "GÅRDØL"-PRODUKTIONSKONCEPT. VI ER ISÆR INSPIRERET AF DEN MÅDE BRYGGET BLEV LAVET FØR INDUSTRIALISERINGEN OG STOR-SKALA PRODUKTION. FØR I TIDEN BLEV ØL BRYGGET I STORE KAR, SOM UDNYTTEDE TYNDGDEKRAFTEN TIL AT LADE BRYGGET SIVE FRA KAR TIL KAR. DE BRUGTE IKKE PUMPER. VED BRYGGERIET BENYTTER VI BL.A. DENNE METODE VED HJÆLP AF "KRANER" TIL AT LØFTE KARENE OG LADE ØLEN LØBE FRA DET ENE TIL DET NÆSTE. 

VORES BRYG OPSKRIFTER ER INSPIRERET AF DENNE "GÅRD" TILGANG, OG VI BENYTTER GÆRSTOKKE, DER TILFØJER SYRE TIL BRYGGET, SOM I GAMLE DAGE. RESULTATET I KARAKTER oG SMAGSKRAFT EGNER SIG SÆRDELES GODT TIL MAD OG DET NORDISKE KØKKEN. TIDLIGERE VAR ØL OGSÅ ET VITALT ERNÆRINGSMIDDEL, SÅ VORES ØL ER NATURLIGVIS UFILTRERET OG UPASTEURISERET. 

SAMARBEJDE · PRODUKTUDVIKLING
SMAGSLAB & UDVIKLINGSHUS
KONTAKT OS GERNE UFORPLIGTENDE I FORHOLD TIL BRYGEKSPERTISE, FOREDRAG, KONSULTERING ELLER ANDET  I FORHOLD TIL BRYGKUNST, PRODUKTFORÆDLING & UDVIKLING. VI KAN OGSÅ HJÆLPE MED FAGLIGHED OG KNOWHOW INDENFOR ØKOLOGISK/GRØN/BÆREDYGTIG PRODUKTION & FORARBEJDNING.

KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN
TELEFON
T1 (+45) — 6070 — 4321
T2 (+45) — 2684 — 9355
EMAIL
KUNSTBRYGGERIET@GMAIL.COM

 "Far" |  Bo Rino Christiansen

"Far" | Bo Rino Christiansen

 FAR & SØN |  Bo Rino   Christiansen/"FAR" Fabian Xander NørregaarD /"SØN"

FAR & SØN |
Bo Rino Christiansen/"FAR"
Fabian Xander NørregaarD /"SØN"

 

BRYGKOMPAGNIET
TRO · Håb & SoDAVAND
FERMENTEREDE & ØKOLOGISKE
SODAVAND & TONICS
FOR VOKSNE

 

I 2017 har vi udvidet med BRYGKOMPAGNIET Tro · Håb & Sodavand. Tro · Håb & Sodavand er et brygkompagni og læskedrikskoncept stiftet og udviklet af Kunstbryggeriet Far & Søn med fokus på produktion af økologiske og fermenterede kvalitetssodavand og tonics til voksne.

Vores økologiske og fermenterede kvalitetssodavand og tonics er udviklet til det voksne publikum, som et alkohol-frit alternativ til øl og vin, uden den kulhydratmæthed som most giver og uden den sødme en almindelig sodavand har.

Vores sodavand er desuden baseret på rene og økologiske råvarer. Alle varianter i Tro · Håb & Sodavand's sortiment er økologiske, og bærer både det danske Ø-mærke (Statskontroleret Økologisk) og EU's økologiske mærke, som garanterer økologisk-tro forarbejdning og produktion.

Det specielle ved vores sodavand og tonics er at de er fermenteret og er baseret på urter. Vores sodavand i al sin simpelhed er produceret efter sammen metode, som når man brygger champagne og indeholder derfor op til 0,5 % alkohol. Ved fermentering udvikles der mere komplekse smagsnoter, der er med til at berige smagens karakter. Der kommer en dybde og nuance i drikken, der er helt unik. Fermenteringen er også med til at skabe en naturlig "kulsyre", der giver en frisk bobbel samt en lille fornemmelse af salt.

Produkterne er velegnede til mad eller som forfriskende læskedrik. De kan med stor fordel også bruges som mixers til din favorit alkohol

Vi har lige nu to sodavand (T.H.S. — Hibiscus & T.H.S. — Thai Bassilikum) og en tonic (T.H.S. — Tonic No.7) i vores faste produkt sortiment, med flere varianter undervejs og i udvikling!
 

BRYGKOMPAGNIET TRO · HÅB & SODAVAND
SE MERE PÅ VORES SITE & SOME:
TROHAABSODAVAND.DK
fb.com/TROHAABSODAVAND
INSTAGRAM.COM/TROHAABSODAVAND

 
fr&sn2.jpg

ET KUNST ETHOS
FORTOLKET SOM ØLBRYG

BAGGRUND & HISTORIE

 

Kunstbryggeriet Far & Søn blev grundlagt i Den Selvforsynende Landsby VED Hundstrup i december 2010. Her startede bryggeriet op som lige delt bryggeri og kunstprojekt. Kunsten i form af digte, lyrik og malerier blev fortolket i øl, og præsenteret så forskellige steder som Byens Lys, Johannes Larsen Museet, SAK Kunstbygning og SVENDBORG BIBLIOTEK. Udover kunstprojektet ”Øl, mad og digte” er det foreløbigt blevet til 41 kunstværker. Kunstværkerne har undertiden krævet atypiske ingredienser som: ål, svinekoteletter, brystmælk og kønshår (ENGANGSFORESTILLING). Vil man tolke kunsten over i øllet, så må man lege med på kunstens betingelser & PRÆMISSER.

Undervejs er det også blevet til et væld af almindelige bryg, der har skabt grundlaget for flere af de øl man i dag finder i Kunstbryggeriet Far & Søns FASTE sortiment. De eksperimenter og erfaringer, der undervejs er blevet gjort med blandt andet hø—øl, ekstrakter, gær og urter, har givet en masse muligheder for at Kunstbryggeriet Far & Søn kan byde ind med noget nyt og SPÆNDENDE.

 
fr&sn3.jpg